0
Select Page

ekologiški ketaus indai

„Maysternya“

Ketaus keptuvė – sekmadienio pusryčių must-have“

Sekmadieniai skirti maistui!
Prancūziškas omletas, amerikietiški blynai ar populiarioji šakšuka — nepaprastai greitai paruošiami savaitgalio pusryčiai. Ko šiems stebuklams tereikia, tai tik kokybiškos ketaus keptuvės.

Dažnai gaminant šeimoje girdisi noriu nenoriu, tinka netinka. Visgi, dauguma sutiktų, kad gaminant kokybiškuose gaminiuose maistas tikrai tampa skanesnis! Ukrainoje gaminami Maysternya ketaus indai tinka visoms šeimų reikmėms, siūloma virš 52 skirtingų puodų, troškintuvų, griliaus keptuvių ir dar daugybė kitų, kuriuos sudaro EKOLOGIŠKA ir ŠIMTAPROCENTINĖ ketaus medžiaga. Ypatingai priežiūrai – pridedama speciali valymo kempinėlė. Domina gaminių garantija? Ji suteikiama net 75-eriems metams. Būtent dėl patvarumo ketaus indai buvo vertinami anksčiau ir dabar grįžta į mūsų virtuves. Yra patiekalų, kurių gamyba neįsivaizduojama be vadinamosios „špižinės keptuvės“, ypač grįžtant prie brunch‘o temos.

Tam įsitikinti, pasidaryk ir tu tokį sekmadienį sau! Siūlome klasikinės šakšukos receptą, gaminamą ketaus keptuvėje.

Taigi, „Maysternya“ keptuvėje ant alyvuogių aliejaus buvo pačirškintas 1 vidutinis svogūnas iki aukso geltonumo ir tuomet sumaišytas su smulkiais kubeliais pjaustyta raudonąja paprika. Įspaudžiamos dvi skiltelės česnako ir 5-7 minutes troškinama, kol visi skoniai susijungs. 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos, 2 skardinės smulkintų pomidorų ir kumino, paprikos, čili miltelių, cukraus – visų po vieną arbatinį šaukštelį. Rekomenduojama dar pabarstyti čili pipirais, druska ir pipirais. Troškinimas turėtų trukti apie 10-15 minučių, kol viskas taps viena gardžia mase. O tuomet padarome šešias skylutes kiaušiniams, juos įmušame ir uždengiame dangčiu 15-ai minučių lėtai ir tolygiai iškepti. Atidengus apibarstome šviežiais kalendros lapeliais ir padaliname šeimynai. Galbūt pabarstome trupintu feta sūriu ir keliais garstyčių grūdeliais. Tai nėra būtina, bet norint įmantriau rekomenduojama, ypač patiekiant su traškia duonele.

Šis Viduriniuose Rytuose populiarus patiekalas nepaliks abejingų!

Maysternya-instrukcija-ketaus-indams

ekologiški ketaus indai

„Maysternya“

Pasirinkite (indų filtras):

Pasirinkite (indų filtras):

Rodoma 1–80 iš 739

Adresas

(tik iš anksto suderinus vizito laiką)

Verkių g. 50,
LT-09109 Vilnius

Telefonas

+370 688 55 111

Dirbame I – V

9:00 – 17:00

parašykite mums

8 + 10 =