Ketaus keptuvės „Maysternya“

Ketaus keptuvės su metaline rankena

Kas mėgsta gaminti – žino, kad keptuvės namuose kepa ir net keliskart per dieną.

Tai ne tik pusryčių kiaušinienė, omletas ar skrudinama duonelė prie jų. Tai ir pietums troškinama vištiena, daržovės ar viskas drauge, o gal savaitgalio pyragui lydoma karamelė. „Maysternya®“  ketaus keptuvės yra sukurtos visokiai gamybai – galima naudoti tiek ant atviros ugnies, tiek ir ant šiuolaikinės krosnies bei elektrinės, dujinės ir stiklo keramikos kaitlenčių. Jei prancūziško tarte tatin pyrago receptas reikalauja – pradžioje ant kaitlentės karamelizuotus obuolius, vėliau apdengus tešla galima dėti ir į orkaitę. Gaminti su ja vienas malonumas, ypač žinant, kad pamaišius su metaliniu įrankiu jai nieko neatsitiks.

Vis kyla klausimų kokią ketaus keptuvę pasirinkti?

Žinoma, visiems norisi ilgaamžės, patvarios ir nesibraižančios. 75 metai – tokia yra suteikiama garantija šiai natūralaus ketaus keptuvei. Tai reiškia, kad drąsiai galima kiaušinienę  vartyti metaline mentele ar šildomą padažą pamaišyti metaliniu šaukštu. Be to, ketaus keptuvė turi ir daugiau privalumų – jos danga yra nelipni, vadinasi kepant reikia minimalaus riebalų kiekio, nesuvartojant papildomai nereikalingų. Tik pagalvokite, kiek susitaupo kasdien.

Ketaus keptuvės blynams

Tarp visų įmantrių ir naujų receptų, visad galima atsiminti ir tokius paprastus, kaip blynai! Visgi, kaip iškepti tobulus lietinius?

Arba bet kokius blynus apskritai – miltinius, bulvinius, amerikietiškus pancakes, sklindžius, varškėčius, žemaičių blynus ir visus kitus, apvalius ir nebūtinai. Receptų begalė, tačiau visi žino, kad geriausiai jie kepa nelipnios dangos keptuvėje, kuri išyla tolygiai. Naudojant minimalų aliejaus kiekį, jie būna švelnūs ir tuomet juos galima pagardinti įvairiausiais pagardais, neapsisunkinant. Pasirinkus ekologiško ir šimtaprocentinio ketaus keptuvę – būsite užtikrinti, kad ji šyla tolygiai, atlaiko metalines menteles ar šaukštelius ir svarbiausia, neišskiria jokių nuodingų medžiagų. Jokių mangano junginių, kadmio druskų ar kitų kenksmingų metalų. Kiekvienas Maysternya indas yra pagamintas rankomis ir po visų gamybos etapų, yra įleidžiamas į ekologiškai švarų saulėgrąžų aliejų – būtent taip indai įgauna natūralią nelipnią dangą.

Niekam nepaslaptis – geriausi blynai būna net ne aliejuje kepti, o į jų tešlą įmaišius šiek tiek lydyto sviesto ir kepant sausoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.

Ketaus keptuvė su medine rankena

Subalansuota mityba. Galvoti, kad užtenka nusipirkti kokybiškus produktus yra pamirštas reikalas. Tie, kas domisi įrangos, kurioje gaminame maistą sudėtimi – tą tik patvirtintų. Juk daugumos puodų, keptuvių sudėtyje yra visokių priemaišų, kurios kaitinamos ir išsiskiria. Dėl to, pradedama vertinti natūralių medžiagų gaminius. Rankų darbo ketaus indas – jis ne tik ilgaamžis, tačiau ir sveikas!

Tobuli skoniai gimsta tuomet, kai sujungiame kokybiškus produktus ir gerą virtuvės įrangą. Su tuo tikrai sutiktų dauguma gaminti mėgstančių. „Maysternya®“  siūlomi šimtaprocentinio ir ekologiško ketaus indai yra naujas atradimas tiems, kas vertina aukštos kokybės autentiškus virtuvės indus. Kaitinamas ketus neišskiria kenksmingų medžiagų ir tampa pralaidus šilumai, todėl maistas tolygiai šildomas. Ši savybė svarbi tiems, kas mėgsta azijietiškus patiekalus ir žino, kad šie patiekalai reikalauja didelio ir tolygaus karščio bei ilgainiui paprastos keptuvės dažniausiai neatlaiko jų krūvio.

75 metai – tokia yra suteikiama garantija šiai ketaus keptuvei.