ekologiški ketaus indai „Maysternya“

Ketaus (špižinės) keptuvės

„Ketaus keptuvė – sekmadienio pusryčių must-have“

O ketaus keptuvė galite įsigyti pas mus. Nes špižinių keptuvių mūsų parduotuvėje būna įvairiausių:

Maysternya-instrukcija-ketaus-indams

Sekmadieniai skirti maistui! Ketaus keptuvė ir prancūziškas omletas— nuostabus rytas garantuotas! Amerikietiški blynai ar populiarioji šakšuka — nepaprastai greitai paruošiami savaitgalio pusryčiai. Ko šiems stebuklams tereikia, tai tik kokybiškos ketaus keptuvės.

Dažnai gaminant šeimoje girdisi noriu nenoriu, tinka netinka. Visgi, dauguma sutiktų, kad gaminant kokybiškuose gaminiuose maistas tikrai tampa skanesnis! Ukrainoje gaminami Maysternya ketaus indai tinka visoms šeimų reikmėms, siūloma virš 52 skirtingų ketaus puodų, troškintuvų, ketaus griliaus keptuvių ir dar daugybė kitų, kuriuos sudaro EKOLOGIŠKA ir ŠIMTAPROCENTINĖ ketaus medžiaga. Ypatingai priežiūrai – pridedama speciali valymo kempinėlė. Domina gaminių garantija? Ji suteikiama net 75-eriems metams. Būtent dėl patvarumo ketaus indai buvo vertinami anksčiau ir dabar grįžta į mūsų virtuves. Yra patiekalų, kurių gamyba neįsivaizduojama be vadinamosios „špižinės keptuvės“, ypač grįžtant prie brunch‘o temos.
Tam įsitikinti, pasidaryk ir tu tokį sekmadienį sau! Siūlome klasikinės šakšukos receptą, gaminamą
ketaus keptuvėje.

Siūlome klasikinės šakšukos receptą, gaminamą špižinėje keptuvėje.

Maysternya-instrukcija-ketaus-indams

Taigi, „Maysternya“ketaus keptuvėje ant alyvuogių aliejaus buvo pačirškintas 1 vidutinis svogūnas iki aukso geltonumo ir tuomet sumaišytas su smulkiais kubeliais pjaustyta raudonąja paprika. Įspaudžiamos dvi skiltelės česnako ir 5-7 minutes troškinama, kol visi skoniai susijungs. 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos, 2 skardinės smulkintų pomidorų ir kumino, paprikos, čili miltelių, cukraus – visų po vieną arbatinį šaukštelį. Rekomenduojama dar pabarstyti čili pipirais, druska ir pipirais. Troškinimas turėtų trukti apie 10-15 minučių, kol viskas taps viena gardžia mase. O tuomet padarome šešias skylutes kiaušiniams, juos įmušame ir uždengiame dangčiu 15-ai minučių lėtai ir tolygiai iškepti. Atidengus apibarstome šviežiais kalendros lapeliais ir padaliname šeimynai. Galbūt pabarstome trupintu feta sūriu ir keliais garstyčių grūdeliais. Tai nėra būtina, bet norint įmantriau rekomenduojama, ypač patiekiant su traškia duonele.
Šis Viduriniuose Rytuose populiarus patiekalas  ketaus keptuvėje nepaliks abejingų!

Ketaus keptuvė su ketaus rankena

Maysternya-instrukcija-ketaus-indams

Kas mėgsta gaminti – žino, kad keptuvės namuose kepa ir net keliskart per dieną. Tai ne tik pusryčių kiaušinienė, omletas ar skrudinama duonelė prie jų. Tai ir pietums troškinama vištiena, daržovės ar viskas drauge, o gal savaitgalio pyragui lydoma karamelė. Ši „Maysternya®“ ketaus keptuvė yra sukurta visokiai gamybai – galima naudoti tiek ant atviros ugnies, tiek ir ant šiuolaikinės krosnies bei elektrinės, dujinės ir stiklo keramikos kaitlenčių. Jei prancūziško tarte tatin pyrago receptas reikalauja – pradžioje ant kaitlentės karamelizuotus obuolius, vėliau apdengus tešla galima dėti ir į orkaitę. Gaminti su ja vienas malonumas, ypač žinant, kad pamaišius su metaliniu įrankiu jai nieko neatsitiks.
Vis kyla klausimų kokią ketaus keptuvę pasirinkti? Žinoma, visiems norisi ilgaamžės, patvarios ir nesibraižančios. 75 metai – tokia yra suteikiama garantija šiai natūralaus ketaus keptuvei. Tai reiškia, kad drąsiai galima kiaušinienę vartyti metaline mentele ar šildomą padažą pamaišyti metaliniu šaukštu. Be to, ketaus keptuvė turi ir daugiau privalumų – jos danga yra nelipni, vadinasi kepant reikia minimalaus riebalų kiekio, nesuvartojant papildomai nereikalingų.

Tik pagalvokite, kiek susitaupo kasdien!

Ketaus keptuvė GRILL

Ketaus-GRILL-kavadratine-keptuve-T307_3

Kaip pagaminti didkepsnį arba tiesiog naminį steiką? Kiekvieno mūsų įpročiai virtuvėje yra skirtingi, bet visi gali gerai iškepti mėsą – tereikia tik įgūdžių ir tinkamos įrangos. Teisingai išsirinkus kokybišką mėsą ir tinkamai supjausčius, patepus aliejumi – reikia dėti ant ypač gerai įkaitusios špižinės keptuvės. Dėti taip, kad net kaimynai girdėtų kaip mėsa šnypčia. Kelias minutes laikoma, kol mėsa apskrunda ir tuomet keičiama pusė. Žalia mėsa yra minkšta, kuo ilgiau kepama – tuo ji kietesnė. Standartinis medium rare steikas kepa 3-4 minutes ant vienos pusės ir tuomet tiek pat – ant kitos. Naudojant GRILL keptuvę, ją pilnai įkaitinti nesunku ir aliejaus užtenka tiek, kiek pradžioje yra patepama. Lyginant su paprasta keptuve, kuri gali pradėti lydytis ar nuo karščio būti pažeidžiama, kaitinamas ketus neišskiria kenksmingų medžiagų ir tampa pralaidus šilumai, todėl tolygiai ir pilnai įkaista. „Maysternya®“  siūlomi šimtaprocentinio ir ekologiško ketaus indai yra naujas atradimas tiems, kas vertina aukštos kokybės autentiškus virtuvės indus bei mėgsta namuose kepti ant griliaus mėsą, žuvį ar daržoves.

Ketaus keptuvė su medine rankena

Ketaus-keptuve-T304C3_10

Subalansuota mityba. Galvoti, kad užtenka nusipirkti kokybiškus produktus yra pamirštas reikalas. Tie, kas domisi įrangos, kurioje gaminame maistą sudėtimi – tą tik patvirtintų. Juk daugumos puodų, keptuvių sudėtyje yra visokių priemaišų, kurios kaitinamos ir išsiskiria. Dėl to, pradedama vertinti natūralių medžiagų gaminius. Rankų darbo ketaus indas – jis ne tik ilgaamžis, tačiau ir sveikas! Tobuli skoniai gimsta tuomet, kai sujungiame kokybiškus produktus ir gerą virtuvės įrangą. Su tuo tikrai sutiktų dauguma gaminti mėgstančių. „Maysternya®“ siūlomi šimtaprocentinio ir ekologiško ketaus indai yra naujas atradimas tiems, kas vertina aukštos kokybės autentiškus virtuvės indus. Kaitinamas ketus neišskiria kenksmingų medžiagų ir tampa pralaidus šilumai, todėl maistas tolygiai šildomas. Ši savybė svarbi tiems, kas mėgsta azijietiškus patiekalus ir žino, kad šie patiekalai reikalauja didelio ir tolygaus karščio bei ilgainiui paprastos keptuvės dažniausiai neatlaiko jų krūvio. 75 metai – tokia yra suteikiama garantija šiai ketaus keptuvei.

Porcijinės ketaus lėkštės-keptuvės

Ketaus-lekste-puodas-su mediniu padeklu-Т101-02_1

Jei norisi šiek tiek paįvairinti pikniką su griliu – HoReCa ketaus porcijinės lėkštės-keptuvės palengvins tai. Nusprendus porcijines lėkštes dėti į grilį su dangčiu – jas galima panaudoti labai paprastiems, tačiau tinkamiems visų skoniams patiekalams ar tiesiog pakeptomis daržovėmis, mėsa ar jūros gėrybėmis. Internete nesunku prisižiūrėti tokių lėkščių idėjų – tai gali būti net pusryčių kiaušinienė su šalimais pačirškinta šonine, paskrudinta brioche duonele ir sauja sezoninių daržovių. Variacijų daug ir nesudėtinga atitaikyti pagal turimus produktus, svarbiausia atkreipti dėmesį, kad lėkštėje vyrautų balansas ir būtų reikiami baltymų, angliavandenių ir riebalų kiekiai. Ypač tinka tiems, kurie mėgsta vos iš kelių ingredientų pasigaminti gardų ir organizmui vertingą patiekalą. Maysternya siūlomi šimtaprocentinio ir ekologiško ketaus indai yra naujas atradimas tiems, kas vertina aukštos kokybės autentiškus virtuvės indus bei mėgsta namuose kepti ant griliaus mėsą, žuvį ar daržoves. Tikro ketaus danga yra nelipni ir leidžia patiekalui pačiam gamintis, ilgainiui atskleidžiant tikrus, ryškius ir malonius savo skonius. Be to, prie šių lėkščių yra pridedama originali medinė lentelė dailiam pateikimui ant stalo.

Ketaus keptuvė skrudintuvas

Ketaus skrudintuvas-keptuvė

Kartais tikrai visas grožis slypi paprastume. Ir pats skaniausias patiekalas nebūtinai turi būti sudėtingai pagamintas. Troškiniai, sriubos, apkepai ar bet kokie kiti vieno puodo (angl. one-pot) receptai – tikra palaima kiekvieno gurmano organizmui. Viskas ko reikia yra kokybiškas indas maisto gamybai. „Maysternya®“ skrudintuvas idealiausiai kepa kepsninėse su dangčiu – maistas lyg iš krosnies. Maisto gaminimas dažnai trunka palyginus trumpai, telieka sudėti į skrudintuvą, o visa kita jau kepsninė ar orkaitė padaro. Tai puiki savybė tiems, kam nesinori daug laiko praleisti prie viryklės, o valgyti norisi skaniai ir sveikai. Maysternya siūlomi šimtaprocentinio ir ekologiško ketaus indai yra naujas atradimas tiems, kas vertina aukštos kokybės autentiškus virtuvės indus. Būtent kaitinamas ketus neišskiria kenksmingų medžiagų ir tampa pralaidus šilumai, todėl maistas gali būti ilgą laiką tolygiai šildomas. Be to, tikro ketaus danga yra nelipni ir leidžia patiekalui pačiam gamintis, ilgainiui atskleidžiant tikrus, ryškius ir malonius savo skonius.
Šis produktas yra sukurtas visokiai gamybai – galima naudoti tiek ant atviros ugnies, tiek ir ant šiuolaikinės krosnies bei elektrinės, dujinės ir stiklo keramikos kaitlenčių.

Ketaus keptuvė blynams

Ketaus keptuve blynams-blynine-Т301_1

Tarp visų įmantrių ir naujų receptų, visad galima atsiminti ir tokius paprastus, kaip blynai! Visgi, kaip iškepti tobulus lietinius? Arba bet kokius blynus apskritai – miltinius, bulvinius, amerikietiškus pancakes, sklindžius, varškėčius, žemaičių blynus ir visus kitus, apvalius ir nebūtinai. Receptų begalė, tačiau visi žino, kad geriausiai jie kepa nelipnios dangos keptuvėje, kuri išyla tolygiai. Naudojant minimalų aliejaus kiekį, jie būna švelnūs ir tuomet juos galima pagardinti įvairiausiais pagardais, neapsisunkinant. Pasirinkus ekologiško ir šimtaprocentinio ketaus keptuvę – būsite užtikrinti, kad ji šyla tolygiai, atlaiko metalines menteles ar šaukštelius ir svarbiausia, neišskiria jokių nuodingų medžiagų. Jokių mangano junginių, kadmio druskų ar kitų kenksmingų metalų. Kiekvienas „Maysternya“ indas yra pagamintas rankomis ir po visų gamybos etapų, yra įleidžiamas į ekologiškai švarų saulėgrąžų aliejų – būtent taip indai įgauna natūralią nelipnią dangą.
Niekam ne paslaptis – geriausi blynai būna net ne aliejuje kepti, o į jų tešlą įmaišius šiek tiek lydyto sviesto ir kepant sausoje keptuvėje ant nedidelės ugnies.

Telefonas

+370 688 55 111

Dirbame I – V

9:00 – 17:00

parašykite mums

8 + 15 =