Kazanai. Kaip nusipirkti kazaną ir nesuklysti?

Tinkamai paruošti kazanai turi natūralių nelipnių savybių. Šiuo atveju riebalai, virimo metu absorbuoti į porėtą katilo struktūrą, dar labiau sustiprina šį efektą;

Ketaus KAZANAS WOK 8 l su ketaus dangčiu-T405CP_2

Kaip nusipirkti ir nesuklysti?

Išbandžiusiems tikrąjį uzbekišką plovą ir norintiems jį pasigaminti namuose, pirmiausia reikia išspręsti problemą su kazanu – indu, kuriame tiesiogiai ruošiamas plovas ir kiti Kaukazo virtuvės patiekalai. Kaip nusipirkti kaazaną, kuris atitiks visus reikalavimus ir džiugins patogiu maisto gaminimo procesu?

Dažnai klystame manydami, kad gero plovo paragauti galima tik restorane. Visai ne – turint įgūdžių ir reikiamus indus, puikų plovą galima pasigaminti ir patiems. Tiesa, tikras plovas yra gaminamas kazane ant laužo, naudojant ryžius ir riebesnę avieną. Visa skonio magija yra tikri, tradiciniai plovo prieskoniai.

Galima atrasti įvairių plovo variacijų ir keisti avieną į jautieną, papildomai dėti avinžirnius ar gardinti razinomis. Visgi, tai yra pagal kiekvieno skonius ir jų receptorius, bet ant laužo kazane troškinamas plovas tikrai labai panašus į autentiškąjį.

„Maysternya®“ gaminami ekologiško ketaus kazanai yra pritaikyti naudoti ant atviros ugnies, neišskiria kenksmingų medžiagų ir tampa pralaidūs šilumai, todėl maistas gali būti ilgą laiką tolygiai šildomas. Be to, tikro ketaus danga yra nelipni ir leidžia patiekalui pačiam gamintis, ilgainiui atskleidžiant tikrus, ryškius ir malonius savo skonius.

Ketaus kazanai su aliuminio dangčiu

Ketaus KAZANAS WOK 8 l su aliuminiu dangčiu-T405C2_9

Kazanas su WOK dugnu

Ketaus KAZANAS WOK 8 l su aliuminiu dangčiu-T405CP_6

Ketaus kazanai su dangčiu-keptuvė

Ketaus KAZANAS WOK 8 l su aliuminiu dangčiu-T405CP_1

Ketaus kazanai su apvaliu dugnu

Ketaus KAZANAS WOK 8 l su aliuminiu dangčiu-T405C2_9
Ketaus KAZANAS WOK 8 l su aliuminiu dangčiu-T405C2_9

Su aliuminio dangčiu

Dangtis gaminimo procese vaidina svarbų vaidmenį. Jis turėtų gerai priglusti prie kazano krašto ir laikyti garą viduje.

Dažniausiai dangtis pagamintas iš tos pačios medžiagos kaip ir pats kazanas. Rečiau gaminys komplektuojamas su aliuminiu dangčiu su patogia, nešildančia rankena. Dar rečiau katilas yra uždaromas mediniu dangčiu, nors būtent profesionalūs virėjai naudojasi mediniu dangčiu dėl papildomų savybių.

Adresas

(tik iš anksto suderinus vizito laiką)

Verkių g. 50,
LT-09109 Vilnius

Telefonas

+370 688 55 111

Dirbame I – V

9:00 – 17:00

parašykite mums

7 + 6 =