Sveiki atvykę į ketaus.lt — ketaus indų internetinė parduotuvė

0
0

Ketaus Grill presas 21,5 cm «BIOL»

15.59 

Ketaus Grill presas 21,5 cm «BIOL»

  • Skersmuo Ø – 21 cm,
  • Svoris – 1,9 kg,
  • Rankena ketaus,
  • Medžiaga – Ketus.
  • Dangtis – presas palengvins Jūsų kepsnių kepimą: prispaus produktus, to dėka jie tolygiai keps, pašalins Jums nepageidaujamus riebalus iš jų, patiekalai bus dar aromatingesni. Tai nepakeičiamas įrankis gaminant viščiuką.

Neturime

Produkto kodas: BL11242 Kategorijos: , Žyma:
Prekės aprašymas

Ketaus Grill presas 21 cm «BIOL»

  • Skersmuo Ø – 21 cm,
  • Svoris – 1,9 kg,
  • Rankena ketaus,
  • Medžiaga – Ketus.
  • Dangtis – presas palengvins Jūsų kepsnių kepimą: prispaus produktus, to dėka jie tolygiai keps, pašalins Jums nepageidaujamus riebalus iš jų, patiekalai bus dar aromatingesni. Tai nepakeičiamas įrankis gaminant viščiuką.

Ketaus keptuvės ir puodai yra ilgaamžiai, patvarūs, o jų paviršius išlaiko vienodą temperatūrą. Be to, tinkamai naudojamas ketaus indas gali tarnauti amžinai, todėl juos galima perduoti iš kartos į kartą. Investuoti į ketaus indus – protingas pasirinkimas. Keptuvės ir puodai iš  yra skirti visų tipų viryklėms, įskaitant keramines ir indukcines. Ketaus puodai ir keptuvės išlaiko nepakitusią formą ir turi nepriekaištingą paviršių.

  1. Prieš pirmąjį naudojimą produktą reikia kruopščiai nuplauti karštu vandeniu ir plovikliu kempine ar nemetaliniu šepetėliu. Tada nuvalykite sausai.
  2. Atvėsinkite indus su druska (10-20 minučių), maišydami druską.
  3. Po tokio kalcinavimo reikia išpilti druską, leisti produktui atvėsti iki kambario temperatūros. Nuplaukite produktą tekančiu karštu vandeniu. Tada nuvalykite sausu arba šiltu, kol visiškai pašalinsite drėgmę.
  4. Įkaitinkite indus ant viryklės iki aukštesnės nei 100 ° C temperatūros, ant vidinio paviršiaus uždėkite ploną augalinio aliejaus sluoksnį (rekomenduojama naudoti linų sėmenų aliejų) ir leiskite atvėsti. Ketaus indai yra paruošti naudoti.
  5. Nepalikite paruošto maisto laikyti ketaus dubenyje.
  6. Po virimo indai turi būti nuplauti (jei įmanoma, be abrazyvinių ploviklių), gerai išdžiovinti (geriau džiovinti ant viryklės, kad neliktų drėgmės lašų, ​​galinčių sukelti rūdžių dėmeles) ir užtepti plonu sluoksniu augalinio aliejaus.
  7. Ketaus indus plaukite tik rankomis, nenaudodami indaplovių. Ketaus indus laikykite sausoje, vėdinamoje vietoje.
  8. Jei netinkamai naudojamas ketaus indų paviršius, gali atsirasti rūdžių dėmių, tačiau tai nėra trūkumas. Jie gali būti pašalinti tokiu būdu: būtina pašalinti visas rūdis vieliniu šepečiu, pašildyti indus, po to užtepti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.
Papildoma informacija
0
    0
    Jūsų krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę