Ketaus kazanas 8l su ketaus dangčiu
48.99 €
Turistinis ketaus kazanas 8L su ketaus dangčiu
- Skersmuo 28 cm
- Aukštis 18,6 cm
- Tūris 8 l
- Dugno storis 4.5 mm
- Papildoma informacija Su ketaus dangčiu
- Pritaikytas visų tipų viryklėms. Idealiai tinka naudoti ant atviros ugnies ir ant laužo.
- Pilnai paruoštas naudojimui ir nereikalauja papildomo išdeginimo.
Neturime
Prekės aprašymas
Turistinis ketaus kazanas 8L su ketaus dangčiu
- Skersmuo 28 cm
- Aukštis 18,6 cm
- Tūris 8 l
- Dugno storis 4.5 mm
- Papildoma informacija Su ketaus dangčiu
- Pritaikytas visų tipų viryklėms. Idealiai tinka naudoti ant atviros ugnies ir ant laužo.
- Pilnai paruoštas naudojimui ir nereikalauja papildomo išdeginimo.
Taip pat kviečiame apžiūrėti:
Totoriškas ketaus kazanas su dangčiu – keptuve
Turistinis ketaus kazanas puikiai tinka produktams, kuriuos reikia ilgai kepti, pavyzdžiui, mėsai. Be to, jos yra pačios storiausios, nebijo įbrėžimų ir aukštos temperatūros, ilgai išlaiko šilumą.
Dėl specifinės ketaus struktūros tai sunkiai įšylantys, bet atlaikantys labai aukštą temperatūrą ir ilgai palaikantys šilumą indai, tinkantys kepti bei troškinti. Šiuose puoduose patartina gaminti ilgai verdamus ar kepamus patiekalus: kepti žąsį, antį, kalakutą ar gaminti plovą. Juose iš mėsos neišgaruoja vanduo, todėl ji būna daug sultingesnė ir skanesnė. Šie puodai yra gana sunkūs, pasižymi ilgaamžiškumu, tinka visų tipų viryklėms. Panaudoję ketaus indą, jį nusausinkite ir ištepkite aliejumi. Tokiems indams prižiūrėti ir plauti netinka šveitikliai
Dar vienas ketaus indų naudojimo pliusas yra tas, kad jūs išvengiate kontakto su kenksmingomis medžiagomis, kurių yra nepridegančių keptuvių dangoje. Kenksmingosios medžiagos garų pavidalu formuojasi, jeigu tefloninė keptuvė kaitinama ant stiprios ugnies. Jų gali patekti ir į maistą, jeigu naudojama keptuvė, kurios paviršius yra pažeistas.
Dažnai klystame manydami, kad gero plovo paragauti galima tik restorane. Visai ne – turint įgūdžių ir reikiamus indus, puikų plovą galima pasigaminti ir patiems. Tiesa, tikram plovui reikalingas geras kazanas ir gaminti ant laužo, naudojant ryžius ir riebesnę avieną. Visa skonio magija yra tikri, tradiciniai plovo prieskoniai. Galima atrasti įvairių plovo variacijų ir keisti avieną į jautieną, papildomai dėti avinžirnius ar gardinti razinomis. Visgi, tai yra pagal kiekvieno skonius ir jų receptorius, bet ant laužo kazane troškinamas plovas tikrai labai panašus į autentiškąjį. Maysternya gaminami šimtaprocentinio ir ekologiško ketaus kazanai yra pritaikyti naudoti ant atviros ugnies, neišskiria kenksmingų medžiagų ir tampa pralaidūs šilumai, todėl maistas gali būti ilgą laiką tolygiai šildomas. Be to, tikro ketaus danga yra nelipni ir leidžia patiekalui pačiam gamintis, ilgainiui atskleidžiant tikrus, ryškius ir malonius savo skonius.
Papildoma informacija
Modelis | T405CP |
---|---|
Dangtelio skėrsmuo | Parduodama su ketaus dangčiu-keptuvė 33x4cm |
Gylis | 14 cm |