Sveiki atvykę į ketaus.lt — ketaus indų internetinė parduotuvė

Ketaus keptuvė WOK 24 cm su stikliniu dangčiu ir nuimama rankena «BIOL»

18.71 

Ketaus keptuvė WOK 24 cm su stikliniu dangčiu ir nuimama rankena «BIOL»

  • Skersmuo Ø – 24 cm,
  • Dugno skersmuo Ø – 10 cm,
  • Tūris – 2l,
  • Gylis – 13,4 cm,
  • Svoris – 2,6 kg,
  • Dugno storis – 4 mm,
  • Sienelės storis – 3,5 mm,
  • Rankena  medine,
  • Suderinami viryklių tipai – Dujinė, Elektrinė, Indukcinė, Stiklo keramika,
  • Medžiaga – Ketus.

Neturime

Produkto kodas: BL1524C Kategorija: Žyma:
Prekės aprašymas

Ketaus keptuvė WOK 24 cm su stikliniu dangčiu ir nuimama rankena «BIOL»

  • Skersmuo Ø – 24 cm,
  • Dugno skersmuo Ø – 10 cm,
  • Tūris – 2l,
  • Gylis – 13,4 cm,
  • Svoris – 2,6 kg,
  • Dugno storis – 4 mm,
  • Sienelės storis – 3,5 mm,
  • Rankena medine,
  • Suderinami viryklių tipai – Dujinė, Elektrinė, Indukcinė, Stiklo keramika,
  • Medžiaga – Ketus.

Ketaus keptuvės ir puodai yra ilgaamžiai, patvarūs, o jų paviršius išlaiko vienodą temperatūrą. Be to, tinkamai naudojamas ketaus indas gali tarnauti amžinai, todėl juos galima perduoti iš kartos į kartą. Investuoti į ketaus indus – protingas pasirinkimas. Keptuvės ir puodai iš  yra skirti visų tipų viryklėms, įskaitant keramines ir indukcines. Ketaus puodai ir keptuvės išlaiko nepakitusią formą ir turi nepriekaištingą paviršių.

  1. Prieš pirmąjį naudojimą produktą reikia kruopščiai nuplauti karštu vandeniu ir plovikliu kempine ar nemetaliniu šepetėliu. Tada nuvalykite sausai.
  2. Atvėsinkite indus su druska (10-20 minučių), maišydami druską.
  3. Po tokio kalcinavimo reikia išpilti druską, leisti produktui atvėsti iki kambario temperatūros. Nuplaukite produktą tekančiu karštu vandeniu. Tada nuvalykite sausu arba šiltu, kol visiškai pašalinsite drėgmę.
  4. Įkaitinkite indus ant viryklės iki aukštesnės nei 100 ° C temperatūros, ant vidinio paviršiaus uždėkite ploną augalinio aliejaus sluoksnį (rekomenduojama naudoti linų sėmenų aliejų) ir leiskite atvėsti. Ketaus indai yra paruošti naudoti.
  5. Nepalikite paruošto maisto laikyti ketaus dubenyje.
  6. Po virimo indai turi būti nuplauti (jei įmanoma, be abrazyvinių ploviklių), gerai išdžiovinti (geriau džiovinti ant viryklės, kad neliktų drėgmės lašų, ​​galinčių sukelti rūdžių dėmeles) ir užtepti plonu sluoksniu augalinio aliejaus.
  7. Ketaus indus plaukite tik rankomis, nenaudodami indaplovių. Ketaus indus laikykite sausoje, vėdinamoje vietoje.
  8. Jei netinkamai naudojamas ketaus indų paviršius, gali atsirasti rūdžių dėmių, tačiau tai nėra trūkumas. Jie gali būti pašalinti tokiu būdu: būtina pašalinti visas rūdis vieliniu šepečiu, pašildyti indus, po to užtepti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.
Papildoma informacija