0
Select Page
Akcija!

Tandyras Esaul

Original price was: 550.00 €.Current price is: 490.59 €.

Tandyras ESAUL !

Išmatavimai:

  • Sienelės storis: 5 cm
  • Bendras aukštis: 82 cm
  • Aukštis be dangčio: 61 cm
  • Angos diametras: 29 cm
  • Diametras: 54 cm
  • Svoris: 97 +-4 kg

Komplektacija:

Tandyras (Tandoor)– 1 vnt., iešmai – 12 vnt.,iešmų pakabinimo įtaisas, žarsteklis, semtuvėlis žarijoms.

Turime

Produkto kodas: SARMAT ESAUL Kategorija: Žyma:

Aprašymas

Tandyras ESAUL !

Išmatavimai:

  • Sienelės storis: 5 cm
  • Bendras aukštis: 82 cm
  • Aukštis be dangčio: 61 cm
  • Angos diametras: 29 cm
  • Diametras: 54 cm
  • Svoris: 97 +-4 kg

Komplektacija:

Tandyras (Tandoor)– 1 vnt., iešmai – 12 vnt.,iešmų pakabinimo įtaisas, žarsteklis, semtuvėlis žarijoms.

Tandoor Esaul
Geras sprendimas kompaktiškam prietaisui yra “Tandoor Esaul” – tai amforos formos indas, pagamintas iš aukštos kokybės keramikos, kurio sienelių storis – penki centimetrai.

To pakanka, kad maistas būtų šiltas kelias valandas.

Todėl “Esaul” leidžia paruošti skanią sultingą mėsą. Be to, jis gali iškepti bet kokį patiekalą.

Kaip ruošti maistą tandyro keptuvėje

1. Nuimkite dangtį ir į vidų įdėkite malkų. Malkų kiekis priklauso nuo konkretaus patiekalo (iešmelių, vištienos ar žvėrienos skerdienos, žuvies, daržovių) ir nuo valgio dalyvių skaičiaus. Todėl malkų perdangos aukštis gali būti nuo 1/3 iki 1/2 “Tandoor” tūrio.

2. Ištraukite pūtiklį, uždegkite malkas neuždarydami dangčio ir eikite prisijungti prie draugų prie stalo. Esant didžiausiam karščiui, ypač pirmą kartą uždegus, Tandoor skleis “spragtelėjimo” garsą. Atsiras plonų įtrūkimų. Neišsigąskite, tai yra norma. Viryklė per juos kvėpuoja.

3. Kai malkos sudegs ir nuo vidinio sienelių paviršiaus išnyks suodžiai (vidinės “Tandoor” sienelės bus baltos) – “Tandoor” yra paruošta išdėlioti maistą. Jūsų darbas – pakabinti iešmus su iešmais, kebabais ar kitais produktais, uždaryti dangtį ir ventiliatorių ir vėl prisijungti prie draugų. Jums nereikia nieko sukti.

4. Jums reikia kontroliuoti kepimo laiką. Jei tai grybai-daržovės, jums užteks 3-5 min. žuvis bus paruošta per 10-12 min, iešmeliai – per 12-15 min.

5. Jei norite, kad atsirastų traški plutelė, likus 3-5 min. iki kepimo pabaigos reikia atidaryti orpūtę ir dangtelį (dangtelį), ir fizikos dėsniai šią problemą išspręs papildoma oro trauka.

6. išimkite paruoštą patiekalą, padarykite naują skirtuką ir tęskite linksmybes!

 

Priežiūra ir sauga

Tandoor nereikalauja ypatingos priežiūros. Ji pati išsivalo kiekvieną kartą ją uždegus. Išorėje esančius nešvarumus galima pašalinti minkštu drėgnu skudurėliu. Nenaudokite abrazyvinių šepečių. Anglies negalima gesinti vandeniu: Tandoor turi atvėsti. Laikykite po apsauginiu dangčiu. Maistą dėkite ir išimkite su specialiomis pirštinėmis. Jos apsaugo nuo nudegimo.

Tandoor džiaukitės visą sezoną. Gaminkite joje ištisus metus. Žiemą galioja speciali šildymo taisyklė. Kad Tandoor nesutrūkinėtų dėl temperatūrų skirtumo, kaitrą didinkite kuo tolygiau. Baigę kepti ir atvėsinę Tandoor, uždenkite jį dangčiu.

 

Pristatymas – 2-5 d. d.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Tandyras Esaul”