Totoriškas ketaus 8L «BIOL» kazanas (su rankena) ir ketaus dangčiu-keptuvė
51.99 €
Totoriškas ketaus 8L «BIOL» kazanas (su rankena) ir ketaus dangčiu-keptuvė
- Skersmuo Ø – 36 cm
- Gylis – 21 cm
- Svoris – 12 kg
- Dugnas – apvalus
- Dugno storis – 4,5 mm
- Sienelės storis – 3,5 mm
- Rankena – yra
- 2 silikoniniai antgaliai
- Ketaus dangtis naudojamas kaip keptuvė
- Suderinami viryklių tipai – Dujinė.
- Kazanas yra pritaikytas naudoti ant atviros ugnies
- Medžiaga – ketus
Neturime
Prekės aprašymas
Totoriškas ketaus 8L «BIOL» kazanas (su rankena) ir ketaus dangčiu-keptuvė
- Skersmuo Ø – 36 cm,
- Gylis– 21 cm,
- Svoris – 12 kg,
- Dugnas – apvalus,
- Dugno storis – 4,5 mm,
- Sienelės storis – 3,5 mm,
- Rankena – yra,
- 2 silikoniniai antgaliai
- Ketaus dangtis naudojamas kaip keptuvė
- Suderinami viryklių tipai – Dujinė. Kazanai yra pritaikyti naudoti ant atviros ugnies,
- Medžiaga – Ketus
Ketaus keptuvės ir puodai yra ilgaamžiai, patvarūs, o jų paviršius išlaiko vienodą temperatūrą. Be to, tinkamai naudojamas ketaus indas gali tarnauti amžinai, todėl juos galima perduoti iš kartos į kartą. Investuoti į ketaus indus – protingas pasirinkimas. Keptuvės ir puodai iš yra skirti visų tipų viryklėms, įskaitant keramines ir indukcines. Ketaus puodai ir keptuvės išlaiko nepakitusią formą ir turi nepriekaištingą paviršių.
- Prieš pirmąjį naudojimą produktą reikia kruopščiai nuplauti karštu vandeniu ir plovikliu kempine ar nemetaliniu šepetėliu. Tada nuvalykite sausai.
- Atvėsinkite indus su druska (10-20 minučių), maišydami druską.
- Po tokio kalcinavimo reikia išpilti druską, leisti produktui atvėsti iki kambario temperatūros. Nuplaukite produktą tekančiu karštu vandeniu. Tada nuvalykite sausu arba šiltu, kol visiškai pašalinsite drėgmę.
- Įkaitinkite indus ant viryklės iki aukštesnės nei 100 ° C temperatūros, ant vidinio paviršiaus uždėkite ploną augalinio aliejaus sluoksnį (rekomenduojama naudoti linų sėmenų aliejų) ir leiskite atvėsti. Ketaus indai yra paruošti naudoti.
- Nepalikite paruošto maisto laikyti ketaus dubenyje.
- Po virimo indai turi būti nuplauti (jei įmanoma, be abrazyvinių ploviklių), gerai išdžiovinti (geriau džiovinti ant viryklės, kad neliktų drėgmės lašų, galinčių sukelti rūdžių dėmeles) ir užtepti plonu sluoksniu augalinio aliejaus.
- Ketaus indus plaukite tik rankomis, nenaudodami indaplovių. Ketaus indus laikykite sausoje, vėdinamoje vietoje.
- Jei netinkamai naudojamas ketaus indų paviršius, gali atsirasti rūdžių dėmių, tačiau tai nėra trūkumas. Jie gali būti pašalinti tokiu būdu: būtina pašalinti visas rūdis vieliniu šepečiu, pašildyti indus, po to užtepti plonu augalinio aliejaus sluoksniu.